neděle 10. února 2008

Dnešní masakr v Klecanech




Dneska to byl opravdu masakr, docela dost letadel skončilo na zemi bez různých dílů, naštěstí můj Mustang přežil bez jediného škrábanečku....ale taky bez stuhy. V posledním heatu dokonce zvládl jeden sek do Migu Jyrryho a po dlouhé stíhací jízdě mu PAD ukrojil moooc dlouhou stuhu přímo za ocasem. A nakonec zůstal posledním érem ve vzduchu. Ten masakr není zásluhou mýho mustanga. První fotka je ze souboje WWI - nádherný Fokker a Albatros z dílny firmy FreeAir vypadají ve vzduchu prostě jako báječné stroje:-)

sobota 9. února 2008

Nový stroj v hangáru: Pyloňák Red Baron



Dneska přibyl do sbírky pylonový prcek od Hackera - Red Baron. Sestavení bylo otázkou dopoledne, navečer jsem ho ještě stihl trochu prolítnout. Oproti GeeBee to je beránek. Absolvoval při stmívání pár letů a celkem v pohodě, zítra budu pokračovat v zalítání. Osadil jsem ho motorem POT 20W, serva SG 50, přijímač Hitec 05. Baterka E-Tech 300mAh. Výsledná hmotnost s baterkou je 113g. Je tedy oproti GeeBee o 10g těžší, ale lítá o 100% pohodověji.

neděle 3. února 2008

Můj první kombááááát!

Tak jsem dneska absolvoval svůj první opravdový kombat. S partou lidí z EPA a nejen tam odsud sem s mustangem odlítal několik Doghfightů. V jednom se mi podařil dokonce i sek! V závěrečném společném heatu jsem dal jeden sek a pak mi došla baterka, jdu na přistání...... a křídlem mi prolétl Soptík se svou Kingcobrou. No, tak to je kombat. Mustanga sem už ale slepil a příště vyrazí znovu. Musím ale vyměnit motor, ten číňan, který v něm je, je tragicky pomalej.

Garmin EPIX PRO 51mm, druhá generace EPIXů s ultravýdrží

  AMOLED displej-žhavé téma pro spoustu diskuzí.  Na facebookových diskuzích a pod různými články a recenzemi se často řeší výdrž hodinek s ...