neděle 9. září 2007

Lipenecký obr 2007






Nádherné ohromné makety letadel a proklatý stánek firmy Polena. Tak bych to charakterizoval. Původně jsme jeli jen na čumendu-a bylo na co. Nakonec jsem koupil Markovi jeho vysněnýho Pipera od Hackera, včetně motoru, regulátoru a serv. Pak sledování o trochu dražších letadel, který teda rozhodně EPP nepřipomínají a opět návrat k Polenovi. Měl tam i Mustanga kombaťáka od Freeairu. S povrchovkou kterou na něj teď dělají( je mnohem hezčí než je na stránkách a v jejich katalogu) jsem se prostě zamiloval. Takže domů jsem šel i já s krabicí v podpaždí. Ondrášek navíc dostal zadáčo házedlo. A TO SE VYPLATÍ :-)
Jinak letadla co se předváděli, to byla fakt nádhera. Majestátné lety válečných dvou,troj i čtyřplošníků, neskutečná akrobacie s Katanou nebo ohromný čtyřmetrový Zlín. Bohužel i jedna havárie, když vrtulník buchnul rovno na zem, moc nepoškozenýho z něj nezůstalo. I to je bohužel modelařina.

Žádné komentáře:

Garmin EPIX PRO 51mm, druhá generace EPIXů s ultravýdrží

  AMOLED displej-žhavé téma pro spoustu diskuzí.  Na facebookových diskuzích a pod různými články a recenzemi se často řeší výdrž hodinek s ...